SØØØØNDAG!

Sorry for de lange pausene jeg har mellom hvert innlegg. men det bare blir sånn, har ikke så mye å skrive om. men takk til alle som gidder å lese når jeg først skriver noe. 

Hater søndager... er ingenting å gjør, så går man bare å tenker hele dagen om at det er skole imorgen! 
har hatt en utrolig rolig helg! på fredagen var jeg hos Karoline sammen med Ariell. Var utrolig koselig, masse godter og koselige filmer! Selvom jeg sovnet av og til:$$ 
Igår så var jeg en liten tur i gaten, så var jeg, pappa og thomas på napoli å spiste! så var jeg bare hjemme resten av kvelden. Var egentlig ganske godt! 

Nå ligger jeg bare i senga å hører på musikk, sånn som jeg gjør alle andre søndager! Venter også på at Merete skal komme hjem ifra hytta, så skal vi kanskje finne på noe.
Faeen, er ikke vanskelig å høre at det regner... vil selfølgelig ha bort snyen, men hvis den forsvinner nå, blir det bare vått å jævlig.... så vil heller vente liitt lenger med å få den bort!  

 nå fikk jeg akkurat lest det søteste innlegget ever!!! må ærlig innrømme at jeg ble litt rørt! Elsker deg jenta miiii   http://kasolsen.blogg.no/1326642309_else_marie_hansen_loe.html 
♥♥


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits