LIFE IS LIFE

Heii.

nå sitter jeg å snakker med Merete i telefonen. :) hun ringer gratis til alle i 3 mnd. eller noe. så vi snakker mer enn nok.. Hahah. Men det må vell til en gang i blandt!

Idag har jeg, Merete å Karoline hadd en kosedag. Når vi var ferdig på skolen så kjøpte vi is, julebrus og sjokolade. Åååh, det var supeeert! Elsker å ha noen kosedager i blandt!

Egentlig så har det vært ganske mye drama idag... Hater det så alt for mye:( Men man lærer jo av det, man blir sterkere å man tar det med seg videre.  Har funnet ut en ting! Idag når jeg gikk hjem, så må jeg alltid gå forbi kirkegården e den skremmer meg! Men idag var jeg ikke redd.. Jeg tenkte ikke tanken engang. isteden for, så satt jeg meg ned på kirkegården å bare tenkte. Å jeg mener det, alt ble egentlig ganske mye lettere!

Nok om denne dagen! Imorgen så har jeg og Merete en plan.. Først så har vi gym på skolen. Da skal vi spille fotball, så skal vi på åpen skole etterpå å eie alle guttene i fotball! Haha!! Å så drar vi rett i bassenget å bader å koser oss! :) Ååh, jeg gleder meg. Blir nok kjempe godt. :p

Her kommer noen fiinee sanger som går på repeat på datamaskinen min!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits