Anders Behring Breivik !

Hallo!

Ja, overskriften er rett! Vil egentlig ikke nevne hans navn eller noe.. Men jeg har utrolig lyst til å ha et innlegg om han! I dag så har det vært minnestund på NRK om alle som omkom på utøya og i regjeringskvartalet ! Det var utrolig trist å bare sitte å se på alt som en mann har klart å fått til! Jeg har enda ikke klart å komme meg over denne tragedien. Men jeg er nok ikke den eneste?

Anders hadde virkelig trodd at han skulle komme igjennom dette uten å bli tatt, han er syk! Alt han ville var å få oppmerksomhet og det har han fått alt for mye av allerede! Det står jo noe om han hver dag i VG! jeg syns det er unødvendig at de må nevne han så mye..

Han ville vite hvor mange han hadde drept på Utøya, sier advokaten hans!  

Det er blitt kjent at Breivik hørte på iPod mens han gjennomførte den horrible massakren på øya.

Samtidig framkommer at Breivik inntok en cocktailblanding av medikamenter før han gjennomførte de grufulle handlingene på Utøya. Den sterke cocktailblandingen skal angivelig være grunnen til at massemorderen raskt mistet oversikt over hvor mange uskyldige mennesker han drepte. Breivik skal ha sagt at hensikten med inntaket av cocktailblandingen var for å øke aggressiviteten, den mentale prestasjonsevnen og det mentale fokuset. Han mente at dette var en krig som kom til å vare i 60 år framover!

 Bp1_large

1116004-12-1312423159743_large 

3 kommentarer

Oda

22.08.2011 kl.17:37

Ja Anders Behring Breivik er syk i hode!;o

Men kjempe fine bilder du hadde lagt ut fra minnestunden!♥♥

hilde!

22.08.2011 kl.19:58

får frysninger bare av navnet :(

elsemarieee

22.08.2011 kl.20:33

hilde!: jaa, jeg også!!

Skriv en ny kommentar

hits