I'LL STOP THE WHOLE WORLD FROM TURNING INTO A MONSTER

Hei!

Nå har jeg lyst til å snakke om det som har skjedd i helgen! Det er jo heelt sykt! Jeg har nesten ikke ord... Alt han ville var egentlig å få oppmerksomhet. Han synes det var grusomt, men nødvendig. Først bombing og så kom skytingen! Det er jo helt forferdelig! Det siste Anders skreiv i dagboken var at dette ble nok det siste innlegget hannes. For han hadde nok tenkt til å ta livet sitt etter han hadd drept nesten 100 andre mennesker. Men han hadde ikke mer skudd igjen! Daa kom politiet, når han hadde fått tid til å drept 85 stykker!

Jeg tror dette er en ganske tung tid for alle sammen! Det treffer alles hjerter.. Hardt. Noe av det verste var at jeg og bestevennina mi hadde tenkt å bli med på sommerleiren på Utøya siden vi er medlem av AUF. Jeg er så utrolig glad for at vi aldri kom så langt. Dere aner ikke!!

Norge er et fritt land! Det første man tenker på når man kommer til Oslo er ikke at EN mann skal klare å drepe nesten 100 mennesker, som kunne ha vært deg! Det er jo helt sykt å tenke på at en mann har klart alt dette, Å at han faktisk ble verdens kjent på veldig kort tid!! Klarer ikke å fatte det..

Når politiet anropte ham, la han fra seg våpnene og overga seg. Han løsnet ikke skudd mot politiet. Han har i avhør erkjent at han var der ute, hadde tilgang på våpen og løsnet skudd, sa fungerende politimester i Oslo-politiet, Sveinung Sponheim, under pressekonferansen.

Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen.

 

LIVREDDE: På sovesalen skolestua gjemte Jorid Holstad Nordmelan seg, sammen med 20 til 30 av de som var på sommerleir på Utøya. Der ble de sittende i halvannen time, mens de ventet på å bli reddet vekk fra øya av politiet. Det har gått bra med alle på bildet

Her står han og skyter!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits