DO IT LIKE A DUDE

Hei♥

Det begynner å bli en good stund siden sist nå! Jeg trengte en liten pause i fra all den her bloggingen. Men nå har jeg tenkt til å starte å blogge igjen.

Jeg har ihvertfall en god nyhet å fortelle; jeg kom meg inn på helse & sosial!! Det ble ganske så glad for, jah! Det var den eneste rettningen jeg hadde lyst til å prøve! Det passer også bra med sommerjobben jeg har nå! Helsetunet, perfekt! Jeg har jobbet der i 2 uker, og nå har jeg bare 1 uke igjen :( Det er litt trist.. problemet mitt nå er at jeg ikke har bestemt meg hva jeg har lyst til å bli! Men det kommer vell etterhvert. (håper jeg.)

Og nå snart skal jeg til Bulgaria i 2 uker!! :D Gleder meg. Jeg skal forsøke på å ta masse bilder mens jeg er der! Er så koselig å se på de etterpå!

hmm, det er vell ikke så mye som har skjedd i det siste som jeg kan fortelle om. Jeg skal til sverige sammen med Jonas og familien hans i helga, det gleder jeg meg masse til! Det blir nok kjempe koselig. :) ( Å hvis dere lurer så kan jeg bare svare på det før dere spør,,, jaa, vi er blitt kjærester igjen! :$)

Jeg har noen bilder som jeg kan legge ut fra den siste tiden :


Vi er så ufattelig kul! :pmisi♥
-snakkesssssssssss

 

2 kommentarer

fin blogg , else! :-)

elsemarieee

11.07.2011 kl.19:32

Marte Dalhuag Jacobsen : Tusen takk! :)))

Skriv en ny kommentar

hits