ET INNLEGG OM KJÆRIGHETSSORG?

Kjærlighetssorg er rett og slett noe dritt. Det er noe av det verste vi som mennesker opplever og noe av det vanskligste et menneske kan gå igjennom. Uansett om han har gjort det slutt eller om du har gjort det slutt, så kan du få kjærelighetssorg. Og det er fælt, veldig fælt. Du føler at alt er svart og trist, og skjønner ikke hvordan alle rundt deg kan være glade og fornøyde når du føler deg så langt nede. Når et forhold tar slutt, og spesielt når det er noen du var virkelig glad i, dukker det opp tusenvis av spørsmål i hodet ditt. Hvorfor skjer dette meg? Hva har jeg gjort galt? Savner han meg? Tenker han på meg? Har han glemt meg? Kommer han til å bli sammen med noen andre? Kan jeg noen gang klare å bli glad i noen andre? Alle disse spørsmålene får deg å føle at livet er meningsløst og det får deg til å ønske at du aldri ble født. Det jeg syntes er det verste med kjærlighetssorg er at du savner han så sinnsykt mye! Sjalusi er også veldig vansklig. Hvis han får seg en ny kjæreste, aner ikke du hvor du skal gjøre av deg og har helst lyst til å bare dø.

Hvis jeg skal gi noen tips:

  • Vær mye med vennene dine! Gå ut blandt folk oftere. Møt nye folk, flørt!
  • Prøv å vær venner med han for da er det nemlig lettere og gå over han. Hvis det plutselig blir slutt og du aldri ser han så savner du han enda mer og det blir vanskligere å gå over han
  • Hvis det er umulig for dere å bli venner så ikke sitte inne og se på bilder av han, lese den gamle dagboken o.l, da begynner du bare å gråte og savne han enda mer
  • Ikke plag han (eller kjæresten hans)! Det er noe av det dummeste du kan gjøre! Ikke forfølg han, ikke tekst han tusen ganger daglig og ikke prøv å gjør livet hans fælt. 
  • Del sorgen og snakk med en du stoler på eller se en trist film sammen med han/hun og gråt litt
  • Prøv å tenk positivt og tenk på alt du har lært fra det!

 
Og husk at tiden leger alle sår. Håper jeg og tror jeg hvertfall da. Du kommer deg over han tilslutt. Noen trenger bare en måned mens andre trenger år. Og aller viktigst: Det finnes mange andre kjekkasser som sikkert gjerne vil bli kjent med deg! Ikke gi opp på kjærligheten!

8 kommentarer

28.05.2011 kl.21:51

Ikke nokka artig med kjærlighetssorg. Men det e så mye som verre. Vess man e frisk og ellers har det man ska ha i livet så e man ganske heldig. tenk på de som mesta noen de e glad i. Noen man e glad i som dør. Det e vel det verste som kan skje??? Tenk på de som får kreft? Tenk på alle de som har det 1000 ganga verre enn du.

når man e ung så e det ganske naturlig med kjærlighetssorg. Det e ikke det verste som kan skje et menneske. Det e kjipt men ikke noe meir enn ka det. God helg t dæ. Verden e full av kjæresta.

28.05.2011 kl.21:56

Det verste som kan skje et menneske er at noen dør. Kjærlighetssorg er en del av livet. Akkurat her og nu tror du at det er verdens undergang. Snart møter du kjærligheten på nytt. Den er overalt. Da vil denne kjærlighetssorgen din bare være et lite minne.

elsemarieee

28.05.2011 kl.22:02

Anonym: Jau, det e ganske sant! Man må jo igjenom ALT såh! hihi, ja verden e full! good helg til dæ å! :-)

elsemarieee

28.05.2011 kl.22:04

Anonym: ja.. Er jo ikke så lett å førstå når det "skjer" men jeg vet jo at det er sant!
brae tips!

Netteh

29.05.2011 kl.15:58

Enig med den øverste's kommentar. Æ vet at livet e så mye mer vanskeligere enn bare kjærlgighetssorg. Men absolutt et bra tema valg :)

elsemarieee

29.05.2011 kl.19:16

ingrid Takk! :-)

elsemarieee

29.05.2011 kl.19:17

Netteh: Haha, ja det e jo det.! takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits