8MND!

Hei!

Ja, overskriften sier vell det meste? I dag er det 8 månder siden jeg traff verdens beste kjæreste! Jeg elsker deg så utrolig masse, du aner virkelig ikke! Blir nok tungt når du flytter til Telemark til sommeren! Men nå må jeg bare prøve og tenke positivt å nyte ALLE dagene sammen med deg! Dagen min er rett og slett ikke den samme om jeg ikke får møtt eller snakket med deg!

Iloveyou♥

Jaaaa, så over til den fiiine dagen som har vært idag! Har vært i gaten sammen med Karoline og kjøpt is. Så har vi faktisk funnet vår egen lille park! Der har vi låget og solet oss for harde livet!! Så dro vi hjem til henne og satt på litt sommermusikk og tok masse bilder! Men siden det ikke går an til å laste opp alle disse bildene lengere så kan jeg nok ikke vise dere dem.. Åh, det er utrolig kjipt for jeg har ganske mange bilder jeg vil legge ut!! Men jeg får bare håpe at det årdner seg snart, hvis ikke så vet jeg ikke hva jeg skal finne på!

Haha, i morgen er vi nøtt til å plukke søppel sånn at det blir fint og ryddig til 17.mai! Det blir nok herlig? Man kan nok finne masse rart på en sånn her tur da. Etter vi har plukket søppel skal vi på bygdetunet for å grille og kose oss i finværet! Det blir nok godt og få en sånn her dag, uten prøver og lekser!

Men på fredag får vi vite hva vi skal komme opp i på eksamen!!! Jeg håper på engelsk! Men det er på fredag den 13. så jeg er nok så uheldig at jeg får matte.....

Nå er det natt hos meg ihvertfall!

-snakkessssssssss

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits