IT'S JUST A DREAM!

Okei! Jeg har egentlig aaalt for mye inni hodet mitt akkurat nå! Er så skolelei at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg engang.. Jeg finner ikke motivasjon hos noen! Dette blir nok noen av de verste ukene! Prøve eksamen - Muntlig - OG selveste Eksamen... JIPPI. Men jeg har bestemt meg for at jeg skal komme meg igjenom dette! Jeg skal være min egen motivasjon! Jeg har nesten ikke noe annet valg.

Det er nå jeg har lyst til å vise verden hva jeg kan! Men jeg kommer ikke så langt med det heller! Har ikke nok selvtillit, har ikke nok mot! Å stå på en scene Alene å synge friste akkurat ikke. Spesiellt når man har syykt sceneskrekk.. Så da kommer jeg meg ikke så langt, uansett. Jeg har bare så utrolig lyst til å klare det!

Jeg skulle også ønske at jeg fikk mer tid sammen med kjæresten! Rognan ---- Fauske... Det er ett stykke imellom jah. Å det er sykt kjipt når vi nesten bare kan møtes i helgene.. Og av å til går ikke det heller.. Enten er det han som ikke har tid, Eller meg.. Men er glad vi har helger, sånn at man kan lade opp batteriene og finne seg selv igjen!

Men det er vell sånn verden er. Sorg, glede, usikkerhet. ALT må vell til. Og man kommer seg alltids igjennom det hvis man bare har lyst! Alle har vell en drøm? En man kan oppleve og en man aldri kommer til å oppleve.  

Tumblr_lkagcmw6gj1qguqh3o1_500_large 

 

2 kommentarer

04.05.2011 kl.00:11

Alle kan oppnå drømman sine. Det e bærre å bestæm sæ førr det. Vess man ønska noe veldig mye, så e det kun sæ sjøl som kan oppnå det en vil. Deffør så må man vær sin egen motivator så klar man det man vil!! Løkke te med eksamen og prøva. Du klar ALT DU VIL!!!

elsemarieee

04.05.2011 kl.00:48

Anonym: Ja, vess æ vil så går væl alt an..

Tuseen takk før denne kommentaren! :-)

å før at du har trua på at alt går an!

Skriv en ny kommentar

hits